Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Več o tem

Agencija 101 logo
Agencija 101

SLEN

Black Chili Driving Experience

Continental
case
Play case video
video

IZHODIŠČE

Avtomobilske pnevmatike so za potrošnike relativno dolgočasen izdelek, ki jih ne zanima preveč.

A po drugi strani so kakovostne pnevmatike ključne tako za osnovno varnost pri vožnji kot za neokrnjen užitek v bolj športni vožnji.

Naša naloga je bila povezati izobraževalno noto, s katero naj dvigujemo zavedanje o pomembnosti in lastnostih kakovostnih pnevmatik, z bolj emocionalno noto, ki se povezuje z užitkom v vožnji. Pri tem smo morali ustvariti dolgoročno platformo za celotno regijo Adriatic, z možnostjo širitve na več trgov.

IDEJA

Continental odlikuje izjemna zgodovina z bogatim znanjem in lastnim tehnološkim razvojem ter izjemno rigorozno testiranje novih pnevmatik in tehnologij, ki vrhunec za strokovno in medijsko javnost vsako leto doživi na dogodku Black Chili.

Tako smo dogodek Black Chili prvič odprli za laično javnost, kjer je imel vsakdo možnost doživeti 4 nepozabne dni Provanse v udobju super športnih avtomobilov s Continental pnevmatikami. A za možnost je moral sodelovati v navdušujočem interaktivnem video kvizu in s tem poglobiti svoje znanje o pnevmatikah in Continentalu.

IZVEDBA

Kampanja

Uporabnike smo v 8 regijskih državah k reševanju kviza na spletni strani povabili z lokalizirano medijsko kampanjo na televiziji, radiu, digitalnih kanalih, družbenih omrežjih in v tiskanih medijih. Pri tem smo sodelovali z vodilnimi vplivneži iz ključnih držav, kot so Juraj Šebalj, Ivan Živadinović in Dimitar Peshev.

Pristajalna spletna stran

Inovativen lokaliziran interaktivni video kviz s posnetki voznikov, ki s športnimi avtomobili vladajo slikovitim cestam Provanse, je uporabnike navduševal nad dogodkom in jih hkrati motiviral za reševanje kviza.

Natečaj

Izmed vseh sodelujočih je strokovna žirija v vsaki državi izbrala 10 finalistov, ki smo jih povabili na Skype intervjuje, s pomočjo katerih smo izbrali po 2 srečneža na državo, ki sta se udeležila izjemnega dogodka Black Chili 2019 v Provansi.

Dogodek

4-dnevni nepozabni dogodek v francoski Provansi, na katerem so novinarji in izbrani srečneži za volanom prestižnih avtomobilov preizkušali oprijem najnovejših visoko zmogljivih pnevmatik Continental in druge Continentalove tehnologije, ki so vgrajene v avtomobile.

Tisti neopisljiv občutek, ko športen avtomobil poženeš po kanjonu reke in prisluhneš odmevu motorja, ki ga ustvarja čudovita pokrajina okoli tebe. Pri tem pa veš, da pnevmatika drži varen oprijem.

Tega se ne da opisati, to moraš doživeti.”

REZULTATI

0

uporabnikov spletne strani.

0

minut povprečen čas na spletni strani.

0

sodelujočih v natečaju.