Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Več o tem

Agencija 101 logo
Agencija 101

SLEN

Na zdravje zdravim navadam

Radenska

Izhodišče

Z enim litrom naravne mineralne vode Radenska Classic Kraljevi vrelec na dan zaužijemo zadostne količine mineralov kalcija in magnezija, ki prispevajo k delovanju in rasti mišičevja ter energijski presnovi, ohranjanju zdravih kosti in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ob pitju pa nas prijetno osvežijo naravni mehurčki. Radenska je želela svoje kupce spomniti na izredne koristi, ki jih imamo pri rednem pitju Radenske.

Ideja

Ljudje nazdravljamo ob različnih priložnostih. Nazdravljamo na uspešnost, na zmage, na svoje prijatelje. Predvsem pa na zdravje. Izmed vseh pijač je ravno Radenska tista, s katero resnično nazdravljamo na zdravje, ko jo uživamo. Rednejše kot jo uživamo, bolj skrbimo za svoje dobro počutje in vitalnost. Iz tega je nastal slogan Na zdravje zdravim navadam, ki praznuje vse tisto, kar je zdravega v naših življenjih. Utrjuje tudi miselnost, da je treba Radensko uživati redno, saj je to sinonim za zdravo navado.

Izvedba

Posneli smo TV oglas, ki prikazuje povprečno vitalnega moškega okoli 40. leta, ki sproščeno in brezskrbno hodi po hodnikih športnega centra. Med hojo pozdravlja ostale obiskovalce in samozavestno ohranja svojo smer poti. Na koncu pride do mamljivega jacuzzija z brbotajočo vodo, kjer ga pričaka steklenica Radenske in eleganten kozarec. Moški se udobno namesti in z gledalcem nazdravi na zdrave navade. Oglas prikazuje zdravo navado, ki je običajno ne izpostavljamo – to je tisti čas in mir, ki ga privoščimo svojemu telesu in duši, saj pretiravanje v katerokoli smer ni nikoli zdravo.

Oblikovali smo tudi preproste, a zgovorne kreative za zunanje oglaševanje, kjer dva kozarca v medsebojnem negativnem prostoru izrišeta podobo Radenske, na katero nazdravljamo.

Vse rešitve v ospredje postavljajo bogato mineralno sestavo Radenske in učinkovine za naše telo in duha.

TV OGLAS - Na zdravje zdravim navadam