Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Več o tem

Agencija 101 logo
Agencija 101

SLEN

Red Ale Box

Pivovarna Laško Union
case
Play case video
video

IZHODIŠČE

Union Red Ale je bil nov izdelek znane slovenske pivovarske blagovne znamke Union. Poleg tradicije Union vsi poznajo po njegovem zaščitnem liku – zmaju. Edini cilj akcije je bil dvig zavedanja o novem izdelku, a z zelo omejenim budgetom.

IDEJA

Ob lansiranju smo pivo Union Red Ale v posebni ovojni embalaži poslali izbranim vplivnežem. Da bi si povečali možnosti organskega dosega, smo samo za ta projekt razvili mehanizem, ki je imel dvojni učinek: impresiven prikaz prebujanja zmaja in ohranjanje Union Red Ale-a na popolni temperaturi. Idealna vroče-hladna dvojica, ki je povezala vroč temelj blagovne znamke z idealno temperaturo zaužitja piva.

IZVEDBA

Posebna ovojna embalaža z zmajevimi luskami je vsebovala poseben mehanizem, ki je med odpiranjem s pomočjo tekočine aktiviral suh led, ki se je nahajal v embalaži. Učinek je vplivneže presenetil s spektakularnim prebujanjem zmaja in hkrati v trenutku ohladil pivo na popolno temperaturo.

Celoten paket in učinek zmajevega diha, ki je vdihnil življenje novemu Unionovemu izdelku, je navdušil vplivneže, da so dogajanje posneli in takoj delili s svojimi sledilci.

REZULTATI

0

potrošnikov, potencialni doseg vseh vplivnežev, ki so brezplačno objavili novico.