Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Več o tem

Agencija 101 logo
Agencija 101

SLEN

Sprosti se in Smile

Pivovarna Laško Union
case
Play case video
video

IZHODIŠČE

Union Smile, zabavno in malenkost bolj lahkotno pivo za večno mlade, je bil kar 10 let umaknjen iz prodaje. Spomladi 2020 se je vrnil, da predrami tiste, ki ga že poznajo, in da pred poletjem nariše nasmeh na obraze tistih, ki so bili pred 10 leti še premladi za Smile.

IDEJA

V poplavi »new-age« knjig z nasveti za srečno in uspešno življenje na vseh področjih je tudi Smile izdal 32 unikatnih knjig, namenjenih točno določenim prejemnikom.

IZVEDBA

Knjige je Union Smile poslal na naslove izbranih slovenskih vplivnežev. Vsak posamezni naslov knjige je bil napisan tako, da je nagovoril edinstveno življenjsko situacijo posameznega vplivneža. Naslov je izpostavil neko vplivneževo potencialno težavo, v notranjosti knjige pa sta ga čakala steklenica Union Smila in sporočilo: Sprosti se in Smile.

REZULTATI

Kampanjo so na svojih profilih v nekaj dneh objavili najvidnejši slovenski vplivneži s potencialnim dosegom več kot 429.000 sledilcev in med njimi sprožili množičen pozitiven odziv. Novica o ponovnem prihodu Union Smila je spomladi, na začetku sezone, obkrožila Slovenijo.